Professionals

Professionals

Werk je in de gezondheidszorg en krijg je veel vragen over voeding waar je niet altijd op gepaste manier op kunt antwoorden? Heb je genoeg aan al die tegenstrijdige informatie over voeding? Wil je zelf het heft in eigen handen nemen en de kracht van echte voeding kunnen onderscheiden van marketing gedreven voeding?

De Bewuste Bourgondiër biedt een draagvlak om te genieten van gezonde voeding met een wetenschappelijke kijk. Objectieve kennis over voeding heeft plaats geruimd voor marketing en media waardoor het lang niet altijd duidelijk is wat nu gezond is of niet. De opleiding van De Bewuste Bourgondiër voor gezondheidsprofessionals geeft voeding de plaats die het verdient in de algemene gezondheidszorg. Kennis is enkel wetenschappelijk onderbouwd en los van marketing. Vele ziekten zijn gebaat bij ‘gezonde voeding’, maar enkel die aanbeveling volstaat vaak niet.

Op 15 februari 2018 vindt een bijeenkomst plaats voor gezondheidsprofessionals die meer willen weten over de onderliggende visie van De bewuste Bourgondiër en die eventueel bij het Bewust Bourgondisch Netwerk willen komen. Schrijf je hier in!

Indien je de visie van De Bewuste Bourgondiër volgens zijn STEM toepast in je praktijk kun je Partner van het Bewuste Bourgondisch Netwerk worden. Of ben je diëtist en wil je graag meewerken om de visie van De Bewuste Bourgondiër door te geven aan particulieren en bedrijven? Neem dan gerust contact op voor opleidingen of om er meer over te horen. 

Contact