Particulieren 

Particulieren

Wil je zelf een Bewuste Bourgondiër worden? Heb je genoeg aan al die tegenstrijdige informatie over voeding? Wil je zelf het heft in eigen handen nemen en echte gezonde voeding kunnen onderscheiden van marketing gedreven voeding?

Groot gelijk want goede voeding is van levensbelang! En dat is veel minder extreem dan het lijkt. Toch wordt het ons moeilijk gemaakt door de vele informatie, marketing en media dat ons dingen doet geloven die niet altijd onderbouwd zijn. Daarom worden er een aantal opleidingen georganiseerd om te leren zelf keuzes te kunnen maken en zo Bewust Bourgondisch te leren eten. Want voeding is meer dan voeding!

Aanbod

Levendige lezingen:

Erica verzorgt zelf lezingen, maar doet dit ook op aanvraag. Om een eerste kennismaking te maken met het concept van De Bewuste Bourgondiër is het volgen van een lezing een juiste keuze. Tijdens deze lezing wordt op een leuke manier de grondbeginselen van een gezond voedingspatroon uitgelegd. Er wordt een Bewust Bourgondisch hapje aangeboden. Er is ook de mogelijkheid om het gelijknamige boek te kopen. De lezing kan gaan over het boek, maar ook over andere onderwerpen over voeding. Kijk hier om je volgende lezing te plannen!

meer info

Belevingsopleidingen

Tijdens deze opleidingen worden beleving en kennis over het gezond voedingspatroon gekoppeld op verschillende manieren.

Midweek 'De Bewuste Bourgondiër'

Midweek De Bewuste Bourgondiër’ is een 4 daagse waar voeding centraal staat, vergezeld met andere activiteiten zoals genieten, beweging, ontspanning. Alle facetten van De Bewuste Bourgondiër komen aan bod met kennis, praktijk en beleving. Er worden Bewuste Partners bij betrokken en na deze dagen is het beleven en het toepassen van een gezond voedingspatroon een stuk gemakkelijker. Tevens ervaar je aan de lijven dat gezond eten écht Bourgondisch kan zijn! De Midweek vindt plaats in de prachtige omgeving van de Maas in Kinrooi.

Meer info

'Fit & goed gevoed'

Fit & goed gevoed’ houdt twee ochtenden in waarin wordt ervaren hoe gezonde voeding en beweging samen versterkend werken. De gevarieerde combinatie van een actieve beweegsessie, een praktische maar wetenschappelijk onderbouwde voedingssessie én een voedzame maaltijd geven je een vliegende start. Je leert kritisch kijken naar je eigen levensstijl en er worden concrete persoonlijke doelstellingen geformuleerd. Na afloop wordt een infobundel ‘Fit & Goed Gevoed’ uitgedeeld met daarin de recepten, tips & tricks. 

Meer info

Op aanvraag

Op vraag van verschillende organisaties worden bijeenkomsten op maat gemaakt voor particulieren.

Neem contact op voor meer info

Reactie van een deelnemer aan de Midweek:

"Ik ga mij minder focussen op mijn gewicht aangezien ik toch beïnvloedende medicatie neem. Daartegenover ga ik gewoon lekker maar gezond eten zonder mij in allerlei bochten te wringen en dure exotische producten in huis te halen. Zeer positief dat ik erbij kon zijn. Ook het verhaal van de korte keten heeft mijn ogen geopend, ik ga zeker op zoek naar zo een initiatief bij ons in de buurt."

Meer info over het de midweek